93 490 65 16 limpieza@limalim.com Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

AVANTATGES DE COMPTAR AMB UNA EMPRESA DE NETEJA I DESINFECCIÓ SERIA EN LA TEVA OFICINA O COMERÇ

Ara, més que mai, es valora, poder comptar amb una empresa seriosa, que cobreixi totes les teves necessitats de neteja i desinfecció. Es van crear moltes empreses de neteja, que no invertien en formació del seu personal, que no feien inversions en màquines d'última generació, i que no invertien en formar-se pensant que realitzar un servei de neteja, no era res de nou, i que ho podia fer qualsevol.

És per això, que en aquests temps amb el COVID-19, moltes empreses, s'han quedat desemparades, perquè la seva empresa de serveis de neteja, no ha pogut fer front als nous requisits que exigeix ​​aquesta situació.

Nosaltres sempre hem pensat que el client havia de despreocupar-se de el servei que contracta amb nosaltres i centrar-se únicament en la seva. Per això intentem anar sempre un pas per endavant, per poder oferir una neteja i desinfecció en qualsevol circumstància que pugui aparèixer.

Estem realitzant abans que el nostre client entri de nou en les seves instal·lacions a treballar, una neteja profunda amb productes homologats pel Ministeri de Sanitat i posteriorment apliquem una màquina d'Ozó, que deixarà l'estada totalment neta de bacteris, virucides i patògens. En tot moment el nostre personal, va equipat amb els EPIS necessaris per evitar contagis, o que pugui ser contagiat. A més, s'ha lliurat un PROTOCOL D'ACTUACIÓ a tots els treballadors per netejar els punts vermells en les diferents instal·lacions. Els vehicles dels Especialistes, són desinfectats amb tractament amb Ozó de forma continuada, per garantir una bona salut dels ocupants. Totes aquestes actuacions, garanteixen també als nostres clients, que el personal va a exercir un treball qualificat i que a més es prenen les mesures necessàries, perquè el client pugui estar tranquil. En cas que fos necessari, la nostra empresa de prevenció de la salut, realitzarà tests per certificar que el treballador no està infectat.Tornant a el client, hem ofert diferents alternatives als nostres clients, perquè puguin incorporar-se als seus llocs de treball, com la col·locació d'una catifa desinfectant a l'entrada, per evitar que entrin patògens a les soles de les sabates, fer tractaments amb Ozó, realitzar neteja a fons amb productes desinfectants precisos, etc. A més, hem proveïda als nostres clients de Gels hidroalcohòlics, de Guants de Nitril, de màscares, d'Alcohol, etc. Per a les Comunitats de Veïns, estem realitzant Desinfeccions mitjançant Nebulització en Fred, ja que en les escales, la desinfecció amb Ozó no és factible.

Poder donar tots aquests serveis, requereix una bona organització, realitzar compres a proveïdors seriosos i de confiança, fent una inversió important, i que el personal, que administra l'empresa, disposi dels coneixements necessaris, per avançar-se a les circumstàncies i prevenir possibles problemes.

Per a nosaltres és important, que el client, si té dubtes respecte als serveis que necessitarà, acudeixi a nosaltres i es deixi aconsellar, el que al seu torn demostra una confiança en nosaltres. Això s'aconsegueix, portant més de 30 anys en el sector, i amb una formació continuada.

Articles recents

NETEJA DE GIMNASOS I POLIESPORTIUS

En els temps de corren, la neteja de poliesportius i gimnasos és importantíssima per crear un espai segur, desinfectat i confortable. La desinfecció de racons de l'espai és més necessari que ...

NETEJA D'EDIFICIS

Realitzar la neteja dels vidres en edificis és més complicat del que pensem.La neteja dels cristalls de mida normal d'un habitatge, no comporta molta complicació. El millor és utilitzar una baieta ecològica ...

Els 5 errors que una empresa de neteja ha d

Realitzar la neteja d'oficines o Despatxos a Barcelona, ​​no és fàcil. Dins de la freqüència del servei contractat, s'ha de tenir una organització clara de la Oficina Barcelona, ​​i saber prioritizar les ...