93 490 65 16 limpieza@limalim.com Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

DESINFECCIÓ AMB OZONO

limalim disposa d'un servei de tractament ambiental amb ozó a Barcelona especialment pensat per a l'eliminació de bacteris, virus, males olors que poden ocasionar-se en empreses i oficines, així com col·legis, gimnasos, etc. L'ozó és un derivat de l'oxigen. Gràcies al seu gran poder oxidant és capaç de realitzar una tasca desinfectant molt més eficaç que la que realitza el clor.

Aquesta mundialment reconegut que l'Ozó és bactericida, viricida, fungicida i desesodorante; destruint amb gran rapidesa estreptococs, estafilococs, colibacils, etc., així com les més enèrgiques toxines difterianas i tetàniques.

Tractaments amb OzóEFECTE BACTERICIDAUn dels avantatges més importants de l'Ozó, pel que fa a altres bactericides és que aquest efecte es posa de manifest a baixes concentracions (0,01 p.p.m o menys) i durant períodes d'exposició molt curts és ja perfectament observable un efecte bacteriostàtic.

La diferència entre un efecte bactericida i un efecte bacteriostàtic és senzilla: un agent bactericida és capaç de matar als bacteris. No obstant això, un agent bacteriostàtic no arriba a matar-les, però si els impedeix reproduir-se, frenant ràpidament el creixement del seu poblacions.

Encara que teòricament siguin efectes molt diferents, en la pràctica una població de bacteris sense capacitat de reproducció és una població condemnada a la seva desaparició. De fet, agents antimicrobians tan importants com alguns antibiòtics basen el seu poder en una acció bacteriostàtica.EFECTE viricidaEls virus avui considerats frontera entre els éssers vius i la matèria inert, no són capaços de viure ni de reproduir-se si no és parasitant cèl·lules a les que ocasiona la seva destrucció.

A diferència dels bacteris, els virus sempre són nocius i provoquen malalties tan comunes com la Grip, el Catarro, el Xarampió, la Verola, Varicel·la, Rubèola, Poliomelitis, SIDA (VIH), Hepatitis, etc.

El Ozó actua sobre ells oxidant les proteïnes del seu embolcall i modificant la seva estructura tridimensional. A l'ocórrer això, el virus no pot unir-se a cap cèl·lula hoste per no reconèixer el seu punt d'ancoratge, i a l'trobar desprotegit no pot reproduir-se i mor.EFECTE fungicidaHi ha certs tipus de fongs que tenen capacitat de provocar malalties. Molts altres són capaços d'ocasionar alteracions en els nostres aliments fent-los inacceptables per al seu consum, com és el cas de la floridura.

Amb l'ozonització eliminarem aquestes formes patògenes, les espores estan en tot tipus d'ambients, evitant també possibles danys cel·lulars.Donada la situació actual de l'COVID-19 recomanem realitzar un tractament de xoc ambiental amb Ozó per al seu lloc de treball, ja bé sigui empreses, oficines, despatxos, escoles, instituts, gimnasos, etc. Aquest tipus de tractament deixa totes les superfícies i conductes de l'aire de la instal·lació, lliure de bacteris i gèrmens.

Per mantenir posteriorment l'ambient lliure de bacteris, es recomana instal·lar aparells que van connectats a l'electricitat, i aniran desprenent contínuament Ozó, deixant l'ambient de les instal·lacions lliure de qualsevol contaminació.

En Limalim tenim una àmplia experiència en tractament amb Ozó a Barcelona, ​​però oferim una àmplia cobertura en altres punts de la geografia. Per a més informació, descarregui aquest PDF o contacti amb nosaltres i l'informarem més detalladament.

Articles recents

Com han canviat els serveis de neteja durant aquest passat any?

Abans de la pandèmia, els poms, baranes o interruptors, no eren elements primordials en una casa o oficina. El concepte de la neteja d'instal·lacions, es basava, resumint molt, en que no haguessin ...

NETEJA D

Hi ha diferents mètodes per a la neteja d'oficines i conservar / mantenir les superfícies en bon estat de neteja.Tot comença amb la selecció i formació de personal de neteja. És ...

NETEJA DE GIMNASOS I POLIESPORTIUS

En els temps de corren, la neteja de poliesportius i gimnasos és importantíssima per crear un espai segur, desinfectat i confortable. La desinfecció de racons de l'espai és més necessari que ...