DESINFECCIÓ MITJANÇANT NEBULIACION EN FRED PER COMUNITAT DE VEÏNS

DESINFECCIÓ MITJANÇANT NEBULIACION EN FRED PER COMUNITAT DE VEÏNS

La substància química és portada cap els caps pulverizadoras comte un fort choro d’aire d’un bufador l’trenca en gotetes diminutes anomenades aerosols. Aquestes es distribueixen en l’espai a tractar i garanteixen una absorció ràpida pels vectors.

En comparació amb altres tipus de tractament, els sistemes d’aplicació de nebulització en fred, permeten una dispersió molt més equilibrada dels biocides i insecticides fins als racons més petits, a més és BACTERICIDA, viricida ,. Aquest procediment redueix el temps de tractament i disminueix la quantitat d’agent actiu aplicada, aconseguint així el màxim grau d’eficiència i una repartició òptima.

Això vol dir, que a l’aplicar una dosi determinada del producte amb el mètode ULV es generen moltes més gotetes que amb els procediments tradicionals com l’aplicació per pistola o els mètodes BV.

Després de l’aplicació es mantindrà el termini de temps especificat per el desinfectant aplicat, després de la qual cosa es procedirà a una neteja després de ventilar convenientment la zona d’aplicació