SERVEIS DE NETEJA I DESINFECCIÓ DURANT EL COVID-19

SERVEIS DE NETEJA I DESINFECCIÓ DURANT EL COVID-19

Nosaltres seguim prestant el servei de neteja i desinfecció, que ara més que mai és necessari realitzar aquest servei perquè els clients, que també són serveis mínims durant el COVID-19, puguin exercir el seu treball sense el perill de ser contaminat pel virus.
Nosaltres estem utilitzant desinfectants que habitualment s’utilitzen de sales blanques i quirofanos, però complementem el servei de desinfecció amb un tractament ambiental amb Ozó, que deixa les estades totalment lliures de gèrmens, bacteris i virus.
D’altra banda seguim netejant les Comunitats de Veïns, utilitzant també a les zones comunes desinfectants i alcohol, per eliminar virus.

DONEM LES GRÀCIES A TOTS ELS NOSTRES CLIENTS PER CONFIAR EN NOSALTRES I JUNTS SORTIREM D’AQUESTA ……