PERQUÈ S’UTILITZA L’OZÓ CONTRA EL COVID-19 (CORONAVIURS)

PERQUÈ S’UTILITZA L’OZÓ CONTRA EL COVID-19 (CORONAVIURS)

Fins ara, les propietats desinfectants amb Ozó, no eren les conegudes, però amb la crisi sanitària de l’Coronavirus, fa que cada vegada es més habitual, purificar / desinfectar l’aire amb Ozó. Molts ajuntaments estan encarregant desinfectar els vehicles de la Policia, bombers, ambulàncies, etc. amb el sistema Ozó. En quinze minuts està desinfectat un vehicle, i llest per poder ser utilitzat de nou, i lliure de virus.
A nivell de particulars i a nivell industrial, també està introduint-se cada vegada més. Habitatges que han tingut un membre amb Coronavirus, queda desinfectada en menys de 2 hores, les oficines segons els m3, queden desinfectades en qüestió de 4 hores, i així nombroses estades, com a Comunitat de Veïns, Botigues d’Alimentació, Neveres, Cuines Industrials, etc.etc.
L’Ozó és un potent oxidants i constitueix un eficaç i econòmic procediment de neteja ambiental, respectuós amb el medi ambient, tal com explica PHS SERKONTON, empresa experta en l’assessorament i solucions higiènic sanitaris integrals.
Un ozonitzador és una màquina que genera ozó artificialment per a la desinfecció i neteja ambiental, i també és utilitzat per a tractaments mèdics.

Desinfecció d’habitatges
Utilitzant la màquina en habitatges, purificarà l’aire, simplifica les tasques de neteja desinfectant superfícies, desinfecta teixits, conductes d’aire, peluixos, calçat, etc.

Desinfecció en la Indústria
L’Ozó és perfecte per al rentat d’aliments a nivell industrial, substituint als productes químics, com el lleixiu, garantint a més l’eliminació de bacteris com la salmonel·la.

avantatges
– Capaç de destruir tot tipus de toxines, bacteris i virus com el Covid-19
– Renova i oxigena l’aire
– Capaç d’arribar a qualsevol àrea
– Redueix l’esforç i temps en la neteja i desinfecció