CASAS DE DISSENY

CASAS DE DISSENY

Les cases de disseny requereixen una neteja de les zones exteriors i interiors molt més específiques. S’utilitzen materials que exigeixen un manteniment i neteja més professional perquè segueixin tenint el seu estat inicial
Habitualment els banys es componenen de grans dimensions, les parets i sòls estan coberts amb rajoles de disseny, amb relleus. Les mampares gegants limiten la zona de la dutxa amb la resta. Les dutxes de columnes i d’acer inoxidable. Els miralls ocupen tota una paret, i els mobles lacats i brillants.
Les rajoles amb relleu, acumula brutícia, per la qual cosa s’haurà de passar un raspall suau per eliminar la pols i posteriorment es passarà una baieta ecològica per les rajoles per netejar-les en profunditat i deixar-les brillants.
Les mampares s’hauran repassar amb un aparell d’assecat de vidres cada vegada que s’utilitzen, però no sent així, el millor és netejar-les amb detergents i anti-calç, per deixar-les netes i desinfectades i brillants. A més les terminacions de les mateixes perquè no es quedin negres, i per eliminar els bacteris, s’hauria d’aplicar lleixius, deixar actuar i aclarir.
Les zones exteriors, compostos per sofàs, taula i cadires, el terra està cobert amb rajoles rugoses, antilliscant, és més complicat de netejar, ja que passar un motxo no és possible perquè es quedarà enganxat. Periòdicament s’haurà de passar un màquina rotativa amb raspall segons el material del paviment, recollint a continuació la brutícia amb aspirador industrial. A causa que els aspersors en algunes ocasions no estan ben dirigits, al final l’aigua surt feia els vidres i les rajoles exteriors, i fins i tot a la façana. Aquesta aigua queda en aquestes superfícies, deixant la taca de la calç. Per eliminar aquestes taques s’aplicaran productes específics sense danyar els materials.
No només les cases de disseny requereixen una dedicació diferent, també exigeix ​​una formació i atenció especial, els nous Edificis Intel·ligents, les Boutiques de nou disseny, Restaurants, etc.
Nosaltres recomanem un servei mensual, depenent de la freqüència d’utilització de les estades.