Problemes d’emmagatzematge de material de neteja

Problemes d’emmagatzematge de material de neteja

Un dels problemes que tenim habitualment a petits i mitjans clients, és emmagatzemar els productes i estris de neteja. La netejadora igual té uns productes en un armari del bany i altres productes en el Office i els estris dispersats en diferents zones. Això implica que quan arriba la netejadora ha d’anar recopilant tot per començar amb el servei de neteja. Aquest procés li fa perdre molt de temps al treballador de la neteja tant a l’hora de començar amb el servei, com quan finalitza amb el mateix.
Per aquesta raó, Nati Martínez Pérez, ha inventat i patentat un carret que facilita la feina al personal de neteja. Es tracta d’un carret que està pensat tant per a ús domèstic, com per a botigues, petites i mitjanes oficines, tallers, comunitat de veïns, etc. en conclusió per a qualsevol estada on no es necessiti un carro industrial. És a dir, els carros grans, com els que s’utilitzen en hospitals, són idonis per a grans superfícies, el que implica treballar amb estris per a grans superfícies.

Però el carro innovador que s’ha desenvolupat, té diversos avantatges. En primer lloc el que es pretén, és que tots els estris i tot el material estiguin junts emmagatzemats al carro. El carro no ocupa més, que un carro de la compra, per la qual cosa es pot emmagatzemar en un armari, al safareig, fins i tot es pot penjar per deixar lliure la part de sota el safareig per no ocupar possible zona de pas. Això que implica. Quan la netejadora arriba a un client, es dirigeix ​​únicament al lloc del carro, plena la galleda amb aigua, i ja està a punt per desplaçar-se a la primera zona que hagi de netejar. Farà un únic viatge, de manera que no perdrà temps en desplaçaments. No haurà de fer sobre-esforç per haver de desplaçar el cub amb aigua d’un costat a un altre, ja que el tindrà sempre a sobre del carro i es desplaçarà sempre amb el carro. Alhora tindrà tots els productes i materials de neteja al seu abast en el carret, el que evitarà que hagi d’anar amb els productes d’un costat a un altre. Amb això fins i tot s’evitaran accidents de treball. A més, el carro pot pujar i baixar escales, el que no pot fer qualsevol altre carro del mercat.
Actualment aquest carret està en procés de comercialització, però segons enquesta realitzada, 9 de cada 10 persones ho compraria. S’ha presentat el producte a tot tipus de persones, des de mestresses de casa, responsables de botigues de diferents sectors, responsables del manteniment d’oficines, administradors de finques, personal del servei domèstic, punts de venda d’estris de la llar, i altres, i tots estan d’acord, que aquesta eina, facilitarà molt els treballs de neteja. D’altra banda, també el mateix client, en tenir tot emmagatzemat en un mateix lloc, a l’hora d’haver de fer ús d’això, li serà més còmode i fàcil.