DECTOR DE MICROORGANISMES EN SUPERFÍCIES

DECTOR DE MICROORGANISMES EN SUPERFÍCIES

BIOFINDER és un producte amb molts avantatges per a la neteja i control de la higiene a la indústria alimentària i agroalimentària.

Simplement polvoritzant la superfície, es visualitzarà les zones contaminades. Es pot aplicar a qualsevol superfície, com acer inoxidable, polipropilè, superfície recobertes de pintura epoxi, etc., materials que són utilitzats sobretot en la indústria alimentària.

Aplicant aquest producte es guanya temps i costos, simplificant el procés de monitorització de la higiene de superfícies.

El producte, que és rebaixat amb aigua, s'aplica polvoritzant la zona i la seva aclarit és molt fàcil i no genera residus. A més les persones que el manipulen, no han de ser tècnics, ja que no es tracta d'un producte perillós, tot el contrari, no és un perill per al medi ambient, així ho confirma la legislació vigent.

BIOFINDER és avalat per estudi científics, i diverses publicacions internacionals del sector ho aconsellen sense dubtar.

Ara també hi ha una versió més petita per a cuines i càtering, ia més han incorporat una extensa gamma d'especialitats químiques, com detergents i desinfectants per a aplicar-les en centres que requereixin una desinfecció total.