NETEJA D’ESCOLES

NETEJA D’ESCOLES

Per realitzar una correcta neteja i desinfecció a les escoles, s’han de tenir en compte molts factors:

És important crear unes normes i un procediment sanitari, ia més complir amb els requisits legals, en cas contrari, tant el client com l’empresa de neteja es poden veure involucrats en temes judicials.

Les escoles i les llars d’infants han de ser instal·lacions, on els nens es sentin còmodes. Si les finestres estan brutes o entelades, tot sembla de color gris, el que dificultarà l’aprenentatge de l’estudiant, així ho determina un estudi realitzat.

Mantenir les escoles i llars d’infants nets i desinfectats, és complir també amb les normatives de salut requerides pel Ministeri d’Educació. A més aquesta normativa descriu clarament les freqüències de neteja que ha de tenir unes instal·lacions educatives.
Tots els dies es netegen a fons les Aules, Gimnasos, Oficines, patis i zones comunes de trànsit, incloent en cada estada tot el mobiliari, sobretot les taules de les Aules, que a més es desinfecten. Es escombren, mopean o s’aspiren els paviments, fregándolos a continuació amb productes desinfectants ecològics i anti-al·lèrgics. Les finestres o finestrals es netegen a fons mensualment. Els patis són escombrats i depenent del sòl es frega amb màquina o es passa mànega.
La nostra empresa es preocupa especialment en mantenir nets i desinfectats els sanitaris, per evitar possibles infeccions, donant-los un curs específic per a aquestes zones. Les rajoles també poden ser un focus d’infeccions, de manera que es repassen setmanalment.

En el cas d’haver-hi un Menjador i tenir cuina pròpia, és molt, molt important diàriament netejar a fons tota la cuina, incloent neveres, campanes, prestatgeries, forns, microones, fogons, etc .. No només es netegen els estris propis de la cuina, sinó també les safates que utilitzen els estudiants i les taules de menjar. La vaixella i coberts es netegen en rentavaixelles industrials.

Igual que en els hospitals, les portes, és a dir les manetes, s’han de desinfectar constantment. És important rotativament netejar-les amb aigua i producte desinfectant.

Durant les vacances dels col·legis, es realitzen neteges a fons de totes les zones, per evitar així acumulació de brutícia en zones a les que s’accedeix amb dificultat, i que durant el curs no poden ser netejades per no poder accedir-hi. A més s’aprofita per abrillantar zones comunes molt transitades, com Entrada al Col·legi, passadissos, etc., per millorar el seu aspecte, aconseguint una aparença de nou.